Brands

Her kan i se en lang række brands som vi hos Interhorse Rideudstyr forhandler og er agenter for til det danske marked.
Alle produkter er udvalgt på baggrund af ønsket om god kvalitet til en fornuftig pris.
Vi ønsker at være leveringsdygtige indenfor alt basisudstyr til rideudstyrs butikken, stor som lille.
Nedenfor kan du se hvilke mærker vi forhandler, og ved klik på linket, kan du læse mere om det enkelte brand.

Interhorse Rideudstyr

Interhorse Rideudstyr beskæftiger sig med både Engros salg og salg til private, Så der er altid mulighed for at købe de produkter vi forhandler både som Forhandler og Privat person.

Som grossist mener vi det er vigtigt at vi selv kan stå inde for de produkter vi distribuerer, hvorfor vi løbende udfører kvalitets kontrol.
*Rideudstyr Engros - alt under et tag.

Mærkevarer

Hos Interhorse Rideudstyr har vi både basis- og mærkevarer, hvor vi specielt er glade for HV POLO, Imperial Riding, Döberts, USG produkter, samt RSL handskerne, da kvaliteten på disse produkter er helt i top. Du kan se alle vores produkter i shoppen.
*Muligvis bedste kvalitet på det danske marked*

Agenturer

Som agent for en række udenlandske og indenlandske brands, er vi glade for at kunne samarbejde med størstedelen af danmarks rideudstyrsbutikker. Vi har i dag agenturet på omkring 10 brands men er åbne for nye agenturer hvis I som forhandlere føler der mangler noget på det danske marked.

Fornuftige vilkår

Gode vilkår og betingelser er en af forudsætningerne for et godt samarbejde. Derfor arbejder vi benhårdt på at gøre vores agent aftaler, og dermed jeres vilkår, så fordelagtige som muligt. Dette betyder i sidste ende både bedre priser og nemmere reklamationer ved fejl og mangler.
*Det skal være et samarbejde*

SÆLGER DU RIDEUDSTYR - SÅ KONTAKT OS FOR LOGIN

Hos Interhorse Rideudstyr, forhandler vi en række populære brands. Alle produkter er udvalgt på baggrund af ønsket om god kvalitet til en fornuftig pris. Vi ønsker at være leveringsdygtige indenfor alt basisudstyr til rideudstyrs butikken, stor som lille.

Da vi løbende udvider vores sortiment og tager nye brands ind, er det ikke sikkert du kan finde alt på vores hjemmeside. Hvis du vil være sikker på, at se vores nyheder eller benytte dig af specielle tilbud, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Scroll til toppen