Handelsbetingelser "ENGROS"

Indgåelse af "ENGROS" aftale med Pederslund Interhorse ApS

 1. Der er kun muligt at handle med vores produkter som engros forhandler med et moms nummer tilknyttet en forretning eller webshop med rideudstyr, dette skal oplyses ved ansøgning om oprettelse af konto hos Pederslund Interhorse ApS som virksomhed B2B.
 2. En afgivet ordre på www.interhorse.dk, er ikke en juridisk bindende aftale. Pederslund Interhorse ApS har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende faktura vil blive afsendt til dig, når de bestilte varer, er afsendt fra vores lager.
 3. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre og ikke en endelig faktura.
 4. Kontrakter med Pederslund Interhorse ApS indgås på dansk.
 5. Agentursalgs kontrakter indgås på engelsk.
 6. Ved telefonisk ordre afgivelse, er efterfølgende faktura juridisk bindende.
 7. Ved ordre afgivelse pr. mail, er efterfølgende faktura juridisk bindende.
 8. Ved køb hos vores leverandører (agentursalg), gælder deres handelsbetingelser.

Salg og bestilling online på www.interhorse.dk
På www.interhorse.dk fremsendes efterfølgende faktura til betaling i henhold til betalings betingelser.

Betalingsbetingelser: 14 netto kontant, hvis andet ikke er aftalt.

Efter forfald tillægges 2% i rente pr. påbegyndt måned samt et rykkergebyr på 100,00 kr. pr. rykker.

Ejendomsretten til hele leverancen forbliver hos Pederslund Interhorse ApS til hele købesummen samt evt. renter og gebyr fuld indbetalt.

Fragt/Levering
Pederslund Interhorse.dk tilbyder levering med GLS Erhverv i Danmark.

Pakker under 10 kg.            = 52 kr. ekskl. Moms

Pakker over 10 kg.              = 90 kr. ekskl. Moms

 • Ved større forsendelser beregnes omkostningerne i forhold til de aktuelle fragtomkostninger.
 • Pederslund Interhorse ApS sørger for at pakke mest hensigtsmæssigt i forhold til varernes omfang, og dernæst i forhold til at begrænse fragt omkostningerne mest muligt.
 • Med mindre andet aftales, afsender vi altid hele din ordre samlet.
 • Du kan også vælge at afhente i vores fysiske lager i Hadsten efter aftale.
 • Skulle dine varer bliver beskadiget under leveringen, skal du kontakte GLS og gøre opmærksom på, at din pakke er blevet beskadiget under fragten.
 • Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Vi bestræber os på at sende ordrer, der er placeret før kl. 13 næstkommende hverdag.
 • Skulle nogle varer uheldigvis være udsolgt og dermed ekstra leveringstid vil vi kontakte dig hurtigst muligt for en mulig leverings dato.
 • Vi sender automatisk ordrebekræftelse og faktura via e-mail, når din ordre afsendes.
 • Ønsker du, at pakken må sætte et særligt sted, hvis du ikke er hjemme til at tage imod, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal tage kontakt til GLS og give besked herom, Ansvar for pakken tilfalder herefter forbrugeren/køberen.

Fortrydelsesret / Reklamationsret

 1. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 2. Der gælder 12 mdrs. reklamationsret fra oprindelig fakturadato.
 3. Reklamationer kan kun returneres efter forudgående aftale og skal vore franko leveret.
 4. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
 5. Ved reklamationer står køber selv for udgifterne til returnering af varen til Pederslund Interhorse ApS.
 6. Ved reklamationer vurderes om varen kan repareres, ombyttes eller der skal fremsendes en kreditnota på købet.
 7. Reklamationsretten dækker ikke alm. Brugsspor, manglende vedligeholdelse eller fejlagtig brug af produktet.
 8. Ved køb hos vores leverandører (agentursalg), gælder deres betingelser for reklamationer. Pederslund Interhorse ApS håndterer reklamationerne på leverandørens vegne. Samme regler omkring returnering pkt. 5 gør sig gældende for vore agentursalg.

Priser og illustrerende billeder på www.interhorse.dk

 1. Alle priser er angivet i danske kroner, ekskl. dansk moms. og kræver et erhvervslogin/B2B for at se priser og handle på vores webshop.
 2. Vores priser opdateres løbende. Det er den gældende pris når du afgiver din bestilling, som du skal betale. Angivne priser, for de enkelte produkter, er eksklusive evt. leveringsomkostninger. Alle priser er anført uden forbindende og kan ændres uden forudgående varsel.
 3. Bemærk, at der tages forbehold for, at billeder som vises af varer på hjemmesiden, kan afvige fra varens egentlige udseende (farve, nuance).
 4. Der ydes efterfølgende ikke rabat, med tilbagevirkende kraft såfremt en vare falder i pris efter du har lagt din ordre hos www.interhorse.dk.

Virksomhedsoplysninger
Pederslund Interhorse ApS
Hammelvej 58
8370 Hadsten
CVR: 38950673
Tlf.: 20851513
E-mail: info@pederslund.dk
Etablerings år: 2017

Personoplysninger / Info om Databehandling.

 1. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig (finde oplysninger om dine tidligere køb og betalingsdata), for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand – dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Samt ved oprettelse af konto hos vores leverandører, i forbindelse med agentursalg. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven. Din e-mail samt telefonnummer vil blive elektronisk overført til vores fragtmænd, for at kunne udføre en T&T oplysning, samt afsende notifikationer om leverede ordrer.
 2. Den dataansvarlige er Pederslund Interhorse ApS, Hammelvej 58, 8370 Hadsten, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.
 3. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Det er kun den dataansvarlige, som har adgang til alle dine oplysninger i vores system.

Nyhedsmail.

Vi ser det som en vigtig opgave at orientere vores kunder omkring tilbud, opdateringer, kampagner mm. i vores nyhedsbreve.

Ved at have en konto hos Pederslund Interhorse ApS, afgiver i accept for at vi må fremsende nyheder til jer pr. mail.

Det du modtager i nyheds mails, vil være følgende.

 • Tilbud & kampagner
 • Opdatering omkring Pederslund Interhorse ApS
 • Produktnyheder
 • Pris ændringer
 • Invitationer til messer mm.
 • Råd & vejledning

Du kan som kunde, altid afmelde eller ændre dine præferencer i nyhedsbrevet når du modtager det, Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet vil du fremover ikke modtage det, men som virksomhed ser vi, at det er vigtigt, at vi kan orientere jer omkring vores virksomhed og hvad der er af aktuelle nyheder, tilbud mm. Så vi vil naturligvis anbefale at i modtager vores nyhedsbreve for at holde jer orienteret.

Vi vil forsøge at holde nyhedsbrevet til omkring 2-4 stk. pr. mdr. og vil kun fremsende, hvad vi mener der er relevant for jer, til brug i jeres hverdag. Vi vil kun fremsende relevant materiale, for ikke at betragte det som spammails.

 

Privatlivspolitik
Du kan læse hvordan vi behandler dine data i vores Datapolitik på vores hjemmeside www.interhorse.dk

Copyright/Kopiering
Det er tilladt at benytte billeder, tekst eller andet materiale fra www.inerthorse.dk uden skriftlig tilladelse fra rettighedshaverne, dog kræver det at du er registreret og har en konto hos Pederslund Interhorse ApS for at benytte billeder til webshops, markedsføringsmateriale på Facebook mm.

Hvis du ikke har en konto Pederslund Interhorse ApS, er det ikke tilladt at benytte billeder, tekster eller andet indhold fra www.interhorse.dk.
Brud på ophavsretten vil medføre erstatningskrav uden varsel.

Handelsbetingelser er opdateret pr. 30-05-2018

Scroll til toppen