HESTE ER VORES PASSION

INTERHORSE RIDEUDSTYR

INTERHORSE RIDEUDSTYR leverer i dag rideudstyr til en lang række butikker i Danmark. Vores mission er at synliggøre vores produkter i Danmark samt bringe virksomheden ind i den digitale tidsalder, til fordel for både forhandlere og slutbrugere.

VORES VISION

Visionen for INTERHORSE RIDEUDSTYR er, at virksomheden på sigt skal være den foretrukne samarbejdspartner indenfor for rideudstyrs branchen. Ambitionen er, at alt skal digitaliseres, og der vil i højere grad blive fokuseret på branding og marketing, dog uden at gå på kompromis med den personlige relation til vores samarbejdspartnere. Vi vil være en stabil men innovativ virksomhed, der aldrig står stille.

VI VED HVAD DET HANDLER OM

INTERHORSE RIDEUDSTYR v/LOUISE KVISTGAARD KRARUP

Indehaver
Louise Kvistgaard Krarup indehaver af INTERHORSE RIDEUDSTYR, har livslang erfaring med heste. Med både avls og rideheste i stalden og som tidligere indehaver af foder- og rideudstyrsbutik, kender Louise til både slutbrugerens og forhandlerens problemer og behov. Dette afspejles i de produkter der udvælges til at indgå i vores sortiment, hvor både kvalitet, funktionalitet og pris vurderes på hvert enkelte produkt. Louise er desuden mor til to drenge og en pige, og gift med Thomas Kvistgaard Krarup
Scroll til toppen