HESTE ER VORES PASSION

EN GOD BEGYNDELSE

Pederslund Interhorse, er en veletableret grossit virksomhed, med over 20 år på det danske rideudstyrs marked. Virksomheden blev oprindeligt stiftet af Allan og Lise Rasmussen, med fokus på engelsk konfektion. Gennem tiden har virksomheden vokset sig større og sortimentet dækker i dag stort set alt til hest og rytter. I 2017 skiftede virksomheden hænder, og ejes idag af Louise og Thomas Kvistgaard, der selv har mange års erfarring indenfor rideudstyrs industrien.

PEDERSLUND INTERHORSE

Pederslund leverer i dag rideudstyr til en lang række butikker i Danmark. Vores mission er at synliggøre vores produkter i Danmark samt bringe virksomheden ind i den digitale tidsalder, til fordel for både forhandlere og slutbrugere.

VORES VISION

Visionen for Pederslund Interhorse er, at virksomheden på sigt skal være den foretrukne samarbejdspartner indenfor for rideudstyrs branchen. Ambitionen er, at alt skal digitaliseres, og der vil i højere grad blive fokuseret på branding og marketing, dog uden at gå på kompromis med den personlige relation til vores samarbejdspartnere. Vi vil være en stabil men innovativ virksomhed, der aldrig står stille.

ET TEAM DER VED HVAD DET HANDLER OM

LOUISE KVISTGAARD

Ejer
Louise Kvistgaard Krarup, medindehaver af Pederslund Interhorse, har livslang erfaring med heste. Med både avls og rideheste i stalden og som tidligere indehaver af foder- og rideudstyrsbutik, kender Louise til både slutbrugerens og forhandlerens problemer og behov. Dette afspejles i de produkter der udvælges til at indgå i vores sortiment, hvor både kvalitet, funktionalitet og pris vurderes på hvert enkelte produkt. Louise er desuden mor til to drenge og en pige, og gift med Thomas Kvistgaard.

Thomas KVISTGAARD

Ejer
Thomas Kvistgaard Krarup, gift med Louise Kvistgaard Krarup, har mange års erfaring som selvstændig, og ved hvad der kræves for at drive en virksomhed professionelt. Thomas, der til daglig fungerer som leder, har det forkromede overblik, men har samtidig øje for de små detaljer, der i sidste ende gør en stor forskel. Far til to drenge og en pige.