Privatlivs politik

Pederslund Interhorse Aps respekterer privatlivets fred for alle brugere af vores site og sikrer, at de personlige oplysninger du giver os, er og forbliver fortrolige. Vi bruger dine oplysninger til at behandle ordrer så hurtigt og nemt som muligt. Interhorse.dk vil ikke sælge dine personlige oplysninger til tredjemand, og vil kun gøre dem tilgængelige for tredjemand, der er involveret i behandlingen af din ordre.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

I overensstemmelse med persondataloven opbevarer vi dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller oprettelse som kunde. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefon, samt eventuelle betalingsoplysninger. Vores medarbejdere og vore tredjeparter er forpligtet til at respektere fortroligheden af dine oplysninger.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, kan du henvende dig på info@pederslund.dk eller via vores kontakt formular. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du at få slettet dine oplysninger, kan du ligeledes altid henvende dig.

Her finder du vores Datapolitik

Din Email

Vi bruger din e-mailadresse til at informere dig om udviklingen af hjemmesiden og specielle tilbud og kampagner. Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette, kan du altid afmelde dig via nyhedsbrevet. Skulle du mod forventning ikke modtage vores nyheds mails, kan du henvende dig via mail eller kontakt formular.

Gå til kontakt formular her

Scroll til toppen