• Rideudstyr Engros
  Kendte mærker og egne varer

Privatlivs politik

Pederslund Interhorse Aps respekterer privatlivets fred for alle brugere af vores site og sikrer, at de personlige oplysninger du giver os, er og forbliver fortrolige. Vi bruger dine oplysninger til at behandle ordrer så hurtigt og nemt som muligt. Pederslund.dk vil ikke sælge dine personlige oplysninger til tredjemand, og vil kun gøre dem tilgængelige for tredjemand, der er involveret i behandlingen af din ordre.

Beskyttelse af personoplysninger

I overensstemmelse med persondataloven opbevarer vi dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller oprettelse som kunde. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefon, samt eventuelle betalingsoplysninger. Vores medarbejdere og vore tredjeparter er forpligtet til at respektere fortroligheden af dine oplysninger.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, kan du henvende dig på info@pederslund.dk eller via vores kontakt formular. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du at få slettet dine oplysninger, kan du ligeledes altid henvende dig.

Her finder du vores Datapolitik

Din email

Vi bruger din e-mailadresse til at informere dig om udviklingen af hjemmesiden og specielle tilbud og kampagner. Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette, kan du altid afmelde dig via nyhedsbrevet. Skulle du mod forventning ikke modtage vores nyheds mails, kan du henvende dig via mail eller kontakt formular.

 • Engros salg

 • Pederslund Interhorse beskæftiger sig udelukkende med Engros salg, og sælger dermed ikke til privat personer. Som grossist mener vi det er vigtigt at vi selv kan stå inde for de produkter vi distributerer, hvorfor vi løbende udfører kvalitets kontrol.

  *Rideudstyr Engros - alt under et tag.

 • Egne produkter

 • Interhorse produkter kan idag findes i de fleste rideudstyrs butikker i hele Danmark. Vi udvider løbende sortimentet og holder øje med tidens trends. Specielt vores klokker og grimer er yderst populære, da kvaliteten er i top, og prisen god. 

  *Interhorse - Your Equestrian Products*

Sælger du rideudstyr - Så kontakt os for login

 • Kontakt os & hør mere om vores produkter

 • Hos Pederslund Interhorse, forhandler vi vores eget brand, Interhorse equestrian products, samt en række populære brands. Alle produkter er udvalgt på baggrund af ønsket om god kvalitet til en fornuftig pris. Vi ønsker at være leveringsdygtige indenfor alt basisudstyr til rideudstyrs butikken, stor som lille.

  Da vi løbende udvider vores sortiment og tager nye brands ind, er det ikke sikkert du kan finde alt på vores hjemmeside. Hvis du vil være sikker på, at se vores nyheder eller benytte dig af specielle tilbud, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dette gælder udelukkende B2B, da vi ikke sælger til private.