RIDEUDSTYR ENGROS
KENDTE MÆRKER OG EGNE VARER

Interhorse

Engros salg

Pederslund Interhorse beskæftiger sig primært med Engros salg til vores forhandlere rundt i Danmark.

Som grossist mener vi det er vigtigt at vi selv kan stå inde for de produkter vi distributerer, hvorfor vi løbende udfører kvalitets kontrol.

*Rideudstyr Engros - alt under et tag.

Interhorse

Mærkevarer

Hos Interhorse har vi både basis- og mærkevarer, hvor vi specielt er glade for Döberts produkter, samt RSL handskerne, da kvaliteten på disse produkter er helt i top. Du kan se alle vores produkter i shoppen.

*Muligvis bedste kvalitet på det danske marked*

Interhorse

Salg til private

Vi sælger vores produkter til de danske slut brugere via vores web shop, hvor vi kan tilbyde vores fulde sortiment. men henviser gerne til den nærmeste forhandler rundt i danmark, hvor der er mulighed for at se og prøve de fleste produkter. 
Find den nærmeste forhandler under vores forhandler side, eller under vores brands, her er der mulighed for at se hvilken butik der har sortimentet i deres butik.  

*Interhorse - Your Equestrian Products*

Interhorse

Egne produkter

Interhorse produkter kan idag findes i de fleste rideudstyrs butikker i hele Danmark. Vi udvider løbende sortimentet og holder øje med tidens trends. Specielt vores klokker og grimer er yderst populære, da kvaliteten er i top, og prisen god. 

*Interhorse - Your Equestrian Products*

Interhorse

Agenturer

Som agent for en række udenlandske og indenlandske brands, er vi glade for at kunne samarbejde med størstedelen af danmarks rideudstyrsbutikker. Vi har i dag agenturet på omkring 10 brands men er åbne for nye agenturer hvis I som forhandlere føler der mangler noget på det danske marked.
Interhorse

Fornuftige vilkår

Gode vilkår og betingelser er en af forudsætningerne for et godt samarbejde. Derfor arbejder vi benhårdt på at gøre vores agent aftaler, og dermed jeres vilkår, så fordelagtige som muligt. Dette betyder i sidste ende både bedre priser og nemmere reklamationer ved fejl og mangler.

*Det skal være et samarbejde*

Scroll til toppen